Appartement 1

Appartement 2

Twee appartementen in Amsterdam

Typering: Appartement, herinrichting
Oplevering: 2018
Locatie: Amsterdam
Opdrachtgevers: Bas & Sarah (appartement 1)
Opdrachtgevers: Erik & Lisa (appartement 2)

In samenwerking met Studio Pellis (Sarah Pellis, zus) zijn nieuwe indelingen voor appartementen bedacht. Op verzoek van de klant zijn er 3D visualisaties gemaakt van verschillende opties om keuzes omtrent inrichting goed te kunnen beoordelen.

Appartement 1

Het eerste appartement is een nieuwbouw appartement waarbij de opdrachtgever meer duidelijkheid wenste over de mogelijke indelingen. Om een goede afweging te kunnen maken zijn verschillende opties van inrichtingen in 3D visualisaties gemaakt. De keuken en de badkamer waren hierbij de belangrijkste ruimtes welke de grootste invloed op het appartement zullen hebben.

Appartement 2

Voor het tweede appartement is een nieuwe indeling voor het appartement ontworpen waarbij de verplaatsing van de keuken de grootste impact zal hebben. Het gehele appartement zal tijdens de verbouwing aangepakt worden waarbij ook plafonds, wanden en vloeren een opfrisbeurt krijgen. De indeling van de badkamer is door de beperkte omvang gelijk gebleven aan de huidige inrichting maar zal geheel vernieuwd worden met nieuwe tegels aan de wanden en op de vloer. Ook zal een nieuwe douche, toilet en wasbak geplaatst worden.